Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Vepřová krkovička s gremulátou

19. června 2018 v 15:57 | Jana H. |  Vepřové maso




2 větší krkovičky
1 větší cibule
½ kapie
sůl
pepř
olej

Gremuláta:
2 lžíce petrželky
2 stroužky česneku
citronová kůra

Krkovičku omyjeme a osušíme. Osolíme, opepříme a zprudka na oleji opečeme. Pak přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a papriku. Podlijeme trošku vodou a přikryté dusíme doměkka.
Mezi tím si připravíme gremulátu. Petrželku nasekáme najemno, na slabé plátky nakrájíme česnek a přidáme najemno nastrouhanou citronovou kůru. Promícháme a klademe na podušené maso.

Podáváme s bramborami.

Porce: 2
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama