Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Pečená krkovička na cibuli a paprikách

26. dubna 2018 v 10:15 | Jana H. |  Vepřové maso




600 g vepřové krkovičky
sůl
pepř
kmín
špetka mleté červené papriky
2 velké cibule
1 malá červená paprika
olej
100 ml šlehačky

Omytou a osušenou krkovičku necháme na oleji zatáhnout. Osolíme, opeříme a okmínujeme, posypeme zlehka paprikou, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a papriku , podlijeme trošku vodou a dáme zakrytou do trouby péct. Před dopečením odkryjeme pokličku a necháme dopéct dozlatova. Upečené maso vyjmeme, zabalíme do alobalu a necháme asi 10 minut odpočinout. Mezi tím výpek rozmixujeme, zalijeme šlehačkou a krátce povaříme.
Podáváme s bramborovou kaší nebo šťouchanými bramborami.

Porce: 3 - 4
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Dorka Dorka | 24. května 2018 v 9:53 | Reagovat

Ahoj Jani, tá šľahačka šťavičku tak príjemne zjemní, však? Dobrý tip.
Mimochodom, dnes máš meninky - tak teda všetko najlepšie, veľa zdravíčka, nech sa darí!!! :-D  :-D  :-D Dorka

2 Jana H. Jana H. | 24. května 2018 v 10:13 | Reagovat

Ahoj Dorka, moc děkuji za přáníčko, ty nikdy nezapomeneš a já ani nevím kdy slavíš ty.Máš pravdu, zjemní a chuť moc dobrá. Tak ještě jednou, moc děkuji a opatruj se. :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama