Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Pomalu pečené přední hovězí – cibulová omáčka

25. ledna 2018 v 15:48 | Jana H. |  Hovězí maso




750 g předního hovězího
2 větší cibule
olej
plátek másla
sůl
pepř

V kastrůlku necháme rozpustit máslo s olejem. Omyté a osušené maso dáme na rozpálený tuk zatáhnout. Pak maso osolíme ,opepříme , přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, podlijeme trošku vodou , přikryjeme pokličkou a dáme do trouby péct . Troubu máme rozpálenou na 90 ° C a pečeme doměkka asi 3,5 hodiny. Záleží na stáří masa. Po dobu pečení kontrolujeme, aby se výpek nevyvařil a maso se nepřipálilo. Po upečení maso zabalíme do alobalu a necháme 10 minut odpočinout. Výpek rozmixujeme a pokud bude potřeba ,dochutíme .

Podáváme nejlépe s bramborovým knedlíkem.

Porce: 3 - 4
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Lucie Lucie | Web | 16. února 2018 v 9:39 | Reagovat

Fajn recept Jani :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama