Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Vepřové závitky – klasika

15. září 2017 v 16:15 | Jana H. |  Vepřové maso



3 vepřové plátky
1 okurka
1 malá klobása
1 vajíčko
3 špalíčky uzeného bůčku
sůl
pepř
kmín
2 jarní cibulky
olej


Maso omyjeme, osušíme a pod folií rozklepeme na větší plátek. Osolíme , opepříme, na něj položíme kousek okurky, klobásu, vajíčko, špalíček uzeného bůčku a zavineme. Zajistíme párátky, aby se neotevřely. Do kastrolku nebo zapékací misky nalijeme trošku oleje a plátky na něj položíme. Okmínujeme, vedle závitků dáme na kousky nakrájené cibulky a podlijeme trošku vodou. Přikryjeme alobalem nebo pokličkou a dáme do trouby péct.
Před koncem pečení alobal odstraníme a necháme závitky dopéct dozlatova.
Během pečení poléváme výpekem, aby se maso nevysušilo.

Podáváme s různě upravenými bramborami.


Porce: 3
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Dorka Dorka | E-mail | 25. září 2017 v 19:54 | Reagovat

Ahoj Janka, no, ale toto si fakt zaslúži komentár. Takýto plnený rezeň zasýti a je fakt pohľadný!!! Paráda!

Nový komentář

Vezměte na vědomí, že diskuse je moderována. Než se nový komentář začne zobrazovat, musí jej nejdříve schválit autor blogu.

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama