Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Pomalu pečené hovězí žebírko na cibuli

3. září 2017 v 14:59 | Jana H. |  Hovězí maso




750 g hovězích žebírek
2 větší cibule
sůl
1 lžička kmínu
olej

Na olej dáme nahrubo nakrájenou cibuli a chvilku restujeme. Přidáme žebírka, osolíme, okmínujeme, podlijeme vodou , přiklopíme pokličkou nebo alobalem a dáme do trouby péct. Pečeme pomalu asi na 100°C asi 3 hodinky nebo dokud není maso měkké. Hlídáme aby se maso nepřipeklo, jinak podle potřeby podlijeme trošku vodou.

Podáváme s bramborovou kaší nebo se šťouchanými bramborami. Výborné jsou k tomu zelené fazolky.


Porce: 3
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama