Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Pikantní drůbeží játra

16. června 2017 v 15:23 | Jana H. |  Vnitřnosti




500 g drůbežích jater
100 g šunky
2 - 3 střední sladkokyselé okurky
1 cibule
pepř
sůl
olej
lžíce plnotučné hořčice
kousek chilli papričky

Na olej dáme na osminky nakrájenou cibuli a játra. Necháme chvilku restovat ve vlastní šťávě, pak přidáme pepř, na nudličky nakrájenou šunku a okurky. Podle potřeby podlijeme vodou a dusíme doměkka. Na závěr osolíme, přidáme kousek chilli papričky, podle chuti hořčici a promícháme .

Podáváme s různě upravenými bramborami.

Porce: 2
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Jarmi Jarmi | Web | Sobota v 14:06 | Reagovat

Skvělé a jak koukám, i jednoduché. A játra jsme dlouho nedělala...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama