Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Pikantní drůbeží játra

16. června 2017 v 15:23 | Jana H. |  Vnitřnosti




500 g drůbežích jater
100 g šunky
2 - 3 střední sladkokyselé okurky
1 cibule
pepř
sůl
olej
lžíce plnotučné hořčice
kousek chilli papričky

Na olej dáme na osminky nakrájenou cibuli a játra. Necháme chvilku restovat ve vlastní šťávě, pak přidáme pepř, na nudličky nakrájenou šunku a okurky. Podle potřeby podlijeme vodou a dusíme doměkka. Na závěr osolíme, přidáme kousek chilli papričky, podle chuti hořčici a promícháme .

Podáváme s různě upravenými bramborami.

Porce: 2
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Jarmi Jarmi | Web | 17. června 2017 v 14:06 | Reagovat

Skvělé a jak koukám, i jednoduché. A játra jsme dlouho nedělala...

2 Simona Simona | Web | 26. června 2017 v 14:05 | Reagovat

Mňam, hned bych si z toho dala. Vyzkouším a dám vědět, jak chutnalo. Děkuji za super inspiraci :)

Nový komentář

Vezměte na vědomí, že diskuse je moderována. Než se nový komentář začne zobrazovat, musí jej nejdříve schválit autor blogu.

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama