Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Pečené vepřové žebírko v hořčici

6. května 2017 v 15:10 | Jana H. |  Vepřové maso




2 větší vepřová žebírka
2 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce krémžské hořčice
4 malé lžičky cukru
sůl
1 cibule


V misce smícháme obě hořčice, cukr a promícháme. Omytá a osušená žebírka osolíme a potřeme hořčicovou směsí. Do kastrůlku dáme nakrájenou cibuli, na ni položíme žebírka, podlijeme trošku vodou a dáme do trouby péct a pečeme dozlatova.

Podáváme se šťouchanými bramborami a oblíbenou zeleninovou přílohou.

Porce:2
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Veronika Veronika | Web | 7. května 2017 v 17:31 | Reagovat

Lahůdková klasika!!!!

2 Jana H. Jana H. | 7. května 2017 v 17:43 | Reagovat

Přesně tak. :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama