Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Pečené vepřové žebírko v hořčici

6. května 2017 v 15:10 | Jana H. |  Vepřové maso




2 větší vepřová žebírka
2 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce krémžské hořčice
4 malé lžičky cukru
sůl
1 cibule


V misce smícháme obě hořčice, cukr a promícháme. Omytá a osušená žebírka osolíme a potřeme hořčicovou směsí. Do kastrůlku dáme nakrájenou cibuli, na ni položíme žebírka, podlijeme trošku vodou a dáme do trouby péct a pečeme dozlatova.

Podáváme se šťouchanými bramborami a oblíbenou zeleninovou přílohou.

Porce:2
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Veronika Veronika | Web | 7. května 2017 v 17:31 | Reagovat

Lahůdková klasika!!!!

2 Jana H. Jana H. | 7. května 2017 v 17:43 | Reagovat

Přesně tak. :-D

Nový komentář

Vezměte na vědomí, že diskuse je moderována. Než se nový komentář začne zobrazovat, musí jej nejdříve schválit autor blogu.

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama