Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Vepřové palce s kurkumou a slaninou

19. března 2017 v 9:17 | Jana H. |  Vepřové maso




2 vepřové palce
sůl
6 plátků anglické slaniny
Směs:
1 lžíce oleje
½ lžičky kurkumy
1 lžička sušeného česneku
½ lžičky sušeného rozmarýnu
olej na osmažení

Palce omyjeme a osušíme. Do misky dáme kurkumu, sušený česnek, rozmarýn, olej a promícháme. Palce trošku osolíme, potřeme směsí a obalíme plátky slaniny. Na rozpáleném oleji opečeme ze všech stran. Pak přendáme do kastrůlku a vložíme do rozehřáté trouby na 170° C asi na 10 minut podle velikosti masa. Palce by měly být uprostřed narůžovělé.


Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.


Porce: 2
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Vezměte na vědomí, že diskuse je moderována. Než se nový komentář začne zobrazovat, musí jej nejdříve schválit autor blogu.

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama