Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Paprikáš

6. ledna 2017 v 6:38 | Jana H. |  Vepřové maso



500 g vepřového plecka
4 větší cibule
mletá paprika
sůl
pepř
zakysaná smetana
olej

Na olej dáme na kostičky nakrájené maso, necháme zatáhnout a přendáme na talíř. Do oleje vložíme nakrájenou cibuli a restujeme dozlatova. Přisypeme papriku a za stálého míchání chvilku restujeme. Dáváme pozor, aby se nepřipálila. Pak vložíme maso, osolíme, opepříme, podlijeme trošku vodou a dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme. Na závěr zamícháme zakysanou smetanu, odstavíme a podáváme.

Porce: 3


Zdroj: internet
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Veronika Veronika | Web | 7. ledna 2017 v 11:38 | Reagovat

Dělám a nemá chybu, moc dobrá mňamka....

2 kdyzvarichlap kdyzvarichlap | Web | 13. ledna 2017 v 0:41 | Reagovat

Z paprikou mám zkušenost, že je lepší ji nerestovat přímo na ohni, ale nasypat do hrnce či pánve, kterou jsme odstavili z ohně (hned po odstavení) a tak půl minutky promíchávat. Doporučeno Maďarem, který si bez papriky neumí vaření představit. :-D

3 Jana H. Jana H. | 13. ledna 2017 v 10:43 | Reagovat

Když vaří chlap - dobrá zkušenost, zkusím to taky tak. Je pravda, že když ji restuji, tak se od sporáku nehnu. :-)

Nový komentář

Vezměte na vědomí, že diskuse je moderována. Než se nový komentář začne zobrazovat, musí jej nejdříve schválit autor blogu.

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama