Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Sofrito s masem

1. listopadu 2016 v 16:41 | Jana H. |  Vepřové maso


500 g vepřového plecka
100 g uzeného bůčku
2 větší cibule
4 stroužky česneku
4 větší rajčata
2 velké zelené papriky
1 chilli papričku
½ lžičky oregana
½ lžičky mletého koriandru
olej
sůl
pepř
1 vrchovatá lžíce ploché petrželky

Na rozpálený olej dáme na kosičky nakrájené maso a necháme ho opéct. Pak přidáme nakrájenou cibuli, rozmačkaný česnek, nakrájené uzené maso, oregano, koriandr , pepř a necháme nejdříve dusit ve vlastní šťávě. Asi v polovině dušení vložíme nakrájená rajčata, papriku a chilli papričku a dusíme doměkka. Na závěr osolíme a posypeme bohatě nahrubo nasekanou petrželkou.

Podáváme s opečeným pečivem.

Zdroj: www.labuznik.cz , mírně upraveno.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Sandra Sandra | Web | 2. listopadu 2016 v 15:41 | Reagovat

To je asi krásně nezdraavé, ale vypadá to hodně dobře.Tomu mýmu by to chutnalo....

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama