Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Česneková žebírka

3. července 2016 v 9:06 | Jana H. |  Vepřové maso



6 ks vepřových žebírek
5 stroužků česneku
sůl
hladká mouky na obalení
olej

Omytá a osušená žebírka osolíme, potřeme rozetřeným česnek a obalíme v mouce. Přendáme do pekáčku s rozehřátým olejem a ze všech stran osmažíme.




Podlijeme trošku vodou a dáme do trouby péct. Pečeme nejprve přikryté, před dopečením odkryté. Upečená přendáme na talíř a do výpeku dáme lžičku hladké mouky, podlijeme vodou a chvilku povaříme, abychom získali dobrý sos.

Podáváme buď s chlebem nebo s knedlíky a se zelím.

Porce: 3
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama