Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Krůtí játra s fenyklem

17. března 2016 v 16:59 | Jana H. |  Vnitřnosti



500 g krůtích jater
2 bulvy fenyklu
sůl
pepř
olej
plátek másla


Játra omyjeme, osušíme, zbavíme blan a rozkrojíme na půlky. Fenykl rozpůlíme, vyjmeme srdíčko a nakrájíme na plátky. Na pánev dáme trošku oleje, vložíme játra a necháme chvilku restovat.Přidáme nakrájený fenykl, opepříme, podlijeme trošku vodou a chvilku podusíme. Odstavíme, osolíme, přidáme plátek másla a mícháme až se máslo rozpustí.

Podáváme buď s bramborami nebo rýží.

Porce: 3
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama