Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Vepřové plecko naložené v cibulové marinádě

1. února 2016 v 15:19 | Jana H. |  Vepřové maso



2 větší plátky plecka
sůl

Marináda:
2 střední cibule
pepř
1 stroužek česneku
300 ml mléka

Plátky masa naklepeme a opepříme. Do misky si dáme na kolečka nakrájenou cibuli, pepř, rozmačkaný česnek a mléko. Promícháme a vložíme plátky tak, aby byly ponořené. Přikryté dáme do lednice nejlépe přes noc. Druhý den maso vyjmeme, osolíme a dáme do kastrůlku, zalijeme zbylou marinádou a dáme do trouby péct. Pečeme přikryté doměkka asi hodinku. Před dopečením , odkryjeme a dopečeme dozlatova.
Podáváme s bramborami.

Poznámka: plátky jsou dobré podávané s restovanou zeleninou.

Porce: 2
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 dadainka dadainka | Web | 3. února 2016 v 2:22 | Reagovat

Dobrůtka :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama