Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Vepřové kostky na oreganu

1. února 2016 v 14:52 | Jana H. |  Vepřové maso




500 vepřového masa
1 menší cibule
sůl
pepř
1 lžička oregana
250 ml smetany na šlehání
olej

Omyté a osušené maso nakrájíme na kostky. Na pánev dáme olej, na kostičky nakrájenou cibuli a přidáme nakrájené maso. Osolíme, opepříme a zasypeme oreganem. Nejprve dusíme ve vlastní šťávě a až se šťáva vydusí, podlijeme trošku vodou a dusíme doměkka. Na závěr vlijeme smetanu a necháme chvilku povařit. Pokud je potřeba podléváme aby se maso pěkně dusilo a cibule rozvařila.

Podáváme buď s těstovinami, rýží nebo jako já s pyré z dýně Hokaido .

Porce: 2 - 3
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama