Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Vepřová žebírka v citronové marinádě

29. května 2015 v 14:45 | Jana H. |  Vepřové maso

400 g vepřových žebírek
sůl

Marináda:
1 lžíce citronové šťávy
pepř
1 lžička cukru
1 lžíce provensálského koření
1 stroužek česneku
2 lžíce oleje

Nejdříve si připravíme marinádu. Do misky dáme olej, trošku pepře ( ne moc), cukr, provensálské koření, prolisovaný česnek a citronovou šťávu. Vložíme žebírka pořádně je v marinádě omočíme. Přikryjeme a dáme, nejlépe přes noc, do ledničky uležet. Druhý den je osolíme a i s marinádou přendáme do kastrůlku a dáme do trouby péct. Pečeme asi hodinku dozlatova.

Podáváme s bramborovou kaší nebo jen s chlebem.

Porce: 2
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Limonáda • Blowme.blog.cz Limonáda • Blowme.blog.cz | Web | 29. května 2015 v 14:52 | Reagovat

Tak to bych si bez váhání dala! :-)

2 Jana H. Jana H. | 29. května 2015 v 15:00 | Reagovat

Limonádo, jen do toho. Díky. :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama