Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Drůbeží paštika s divočinou

13. října 2014 v 17:08 | Jana H. |  Vnitřnosti



500 g drůbežích jater
sůl
pepř
1 lžička koření na divočinu
1 větší cibule
olej nebo plátek másla


Na olej dáme nadrobno nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Očištěná játra pokrájíme na menší kousky a přidáme k cibuli. Osolíme, opepříme, dáme koření na divočinu a dusíme ve vlastní šťávě. Podušená játra přendáme do mixeru a rozmixujeme dohladka. Hotovou paštiku dáme do ledničky vychladit.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama