Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Smažený vepřový jazyk

30. srpna 2014 v 6:23 | Jana H. |  Vepřové maso




2 vepřové jazyky
sůl
pepř
olej na smažení
vejce, hladká mouka a strouhanka na obalení

Jazyky omyjeme a dáme do osolené vody vařit. Když jsou jazyky měkké, vyndáme je na talíř a dáme na chvilku do studené vody. Pak je sloupneme a očistíme od chrupek tak ,abychom měli čisté maso. Rozřízneme po délce. Trošku osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce, vajíčku a ve strouhance. Dáme na rozpálený olej smažit.

Podáváme s různě upravenými bramborami, tatarskou omáčkou a zeleninovým salátem.

Poznámka: kdo chce, může potřít rozetřeným česnek a posypat majoránkou a pak obalit. Moc dobré.

Porce: 3
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama