Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Hovězí veverka s pepřovou omáčkou

1. srpna 2014 v 16:12 | Jana H. |  Hovězí maso




500 g hovězí veverky z mladého býčka
sůl
pepř
olej
1 lžíce nakládaného pepře
150 ml smetany na šlehání


Na rozpálený olej dáme osolené a opepřené maso orestovat. Restujeme z každé strany asi 3 minuty. Pak vložíme do rozehřáté trouby péct asi na 15 - 20 minut. Maso vyjmeme a do výpeku nalijeme smetanu, přidáme pepř a chvilku povaříme.

Podáváme s bramborami.

Porce: 2 - 3
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Aja Aja | E-mail | 21. ledna 2015 v 12:44 | Reagovat

Já jsem si recept upravila podle svého:
maso jsem nařezala na plátky,na cibulce prudce osmažila,přidala kuličky pepře a sušené houby.Dušení v hrnci tlak.Němělo to chybu a k tomu kuskus,nebo rýži. :-)

2 Vanelli Vanelli | E-mail | 13. února 2015 v 23:03 | Reagovat

[1]: :-D Takže jste vlastně vařila úplně jiné jídlo :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama