Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Hovězí veverka s pepřovou omáčkou

1. srpna 2014 v 16:12 | Jana H. |  Hovězí maso




500 g hovězí veverky z mladého býčka
sůl
pepř
olej
1 lžíce nakládaného pepře
150 ml smetany na šlehání


Na rozpálený olej dáme osolené a opepřené maso orestovat. Restujeme z každé strany asi 3 minuty. Pak vložíme do rozehřáté trouby péct asi na 15 - 20 minut. Maso vyjmeme a do výpeku nalijeme smetanu, přidáme pepř a chvilku povaříme.

Podáváme s bramborami.

Porce: 2 - 3
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Aja Aja | E-mail | 21. ledna 2015 v 12:44 | Reagovat

Já jsem si recept upravila podle svého:
maso jsem nařezala na plátky,na cibulce prudce osmažila,přidala kuličky pepře a sušené houby.Dušení v hrnci tlak.Němělo to chybu a k tomu kuskus,nebo rýži. :-)

2 Vanelli Vanelli | E-mail | 13. února 2015 v 23:03 | Reagovat

[1]: :-D Takže jste vlastně vařila úplně jiné jídlo :-D

Nový komentář

Vezměte na vědomí, že diskuse je moderována. Než se nový komentář začne zobrazovat, musí jej nejdříve schválit autor blogu.

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama