Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Dušené přední hovězí se sladkokyselou omáčkou

22. srpna 2014 v 11:46 | Jana H. |  Hovězí maso




500 g předního hovězího masa
1 větší cibule
sůl
pepř
olej
4 lžíce nakládaných hub
1 plátek citronu

Na olej dáme orestovat osolené a opepřené maso, aby se nám zatáhlo. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, plátek citronu, podlijeme vodou nebo vývarem a pomalu dusíme. Podle potřeby podléváme. Když je maso měkké, sos rozmixujeme. Pak přidáme houby, necháme prohřát a můžeme podávat.

Podáváme s bramborami nebo s rýží.

Porce: 2 - 3
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Pitrska Pitrska | Web | 22. srpna 2014 v 14:56 | Reagovat

A myslíš, že by přední hovězí šlo nahradit třeba zadním, případně svíčkovou? Nic jiného tu nemám teď aktuálně :(

2 Jana H. Jana H. | 22. srpna 2014 v 15:37 | Reagovat

Pitrsko, určitě to jde. Svíčková a jiné zadní  je velmi kvalitní maso.  Jen chci vařit trošku z levnějšího masa. Ať se zadaří. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama