Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Vepřový jazyk na cibulce

22. března 2014 v 20:11 | Jana H. |  Vnitřnosti





2 vepřové jazyky
2 větší cibule
sůl
pepř
lžička plnotučné hořčice
hladká mouka

Vepřové jazyky uvaříme doměkka. Uvařené jazyky dáme do studené vody a oloupeme hrubou blánu. Rozřízneme na dvě nebo tři části podle velikosti . Na pánvičku si nalijeme trošku oleje , přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a restujeme dozlatova. Jednotlivé porce jazyka osolíme, opepříme a potřeme trošku hořčicí. Obalíme v mouce a dáme k cibuli, podlijeme vodou abychom měli šťávu a dusíme asi 20 minut. Pak jazyky vyjmeme, cibuli ponorným mixerem rozmixujeme a podle chuti dochutíme.

Podáváme s různě upravenými bramborami.

Porce: 2 - 3
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama