Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Opečená játra se slaninou

20. března 2014 v 16:18 | Jana H. |  Vnitřnosti




500 g vepřových jater
50 g slaniny
olej
sůl
pepř


Na olej dáme na kostičky nakrájenou slaninu a počkáme až pustí tuk. Játra omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky.Opepříme a zprudka opečeme z jedné strany, pak z druhé a toto opakujeme dokud játra nejsou opečená asi 7 minut. Záleží na tloušťce plátků. Dále musíme dávat pozor, aby se slanina nespálila, takže hlídáme. Když jsou játra hotová, osolíme a dochutíme podle svých chutí.

Podáváme s bramborami. Pokud bychom udělali víc šťávy, můžeme podávat i s rýží.

Porce: 3
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Nikki Nikki | 20. března 2014 v 16:28 | Reagovat

Ahoj, jmenuji se Aaronek a se svou paničkou soutěžím v soutěži o nej pejska 2014! :) Dala by jsi nám prosím hlas? :) Předem moc děkujeme :*
http://hobby.blesk.cz/soutez/nejpes/2014/profil/5280/aaron/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama