Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Ossobuco se sušenými rajčaty

5. listopadu 2013 v 17:36 | Jana H. |  Hovězí maso


2 ossobuca po 400 g
1 střední cibule
sůl
pepř
olej
2 větší žampiony
2 lžíce sušených rajčat

Ossobuca omyjeme a osušíme. Osolíme, opepříme a dáme na rozpálený olej a opečeme z obou stran. Pak přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a dusíme nejprve ve vlastní šťávě a pak vždy po troškách podle potřeby, podléváme vodou. Dusíme doměkka. Když je maso měkké, přendáme na talíř. Do výpeku dáme na kousky nakrájené žampiony a nakrájená sušená rajčata a chvilku restujeme. Vložíme zpátky maso a prohřejeme.
Podáváme s bramborovou kaší.
Porce: 2
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama