Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Silvestrovský divočák

21. března 2013 v 17:38 | Jana H. |  Zvěřina


300 g masa divočáka
300 g anglické slaniny nebo uzeného bůčku
1 lžička mletého nového koření
1 lžička citronového pepře
1 lžička chilli koření nebo jiné ostré
sůl
100 ml červeného vína
1 střední cibule
5 stroužků česneku
2 sladkokyselé okurky
olej

Na olej dáme na kostičky nakrájenou cibuli, česnek na plátky a necháme zpěnit. Přidáme nakrájené maso i slaninu, a všechno ostatní koření , sůl, podlijeme vínem a dusíme doměkka. Na závěr přidáme nakrájené okurky a ještě chvilku dusíme.
Podáváme s rýží, bramborovým knedlíkem nebo s chlebem.
Porce: 3 - 4
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama