Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Kanapky

16. března 2013 v 16:39 | Jana H. |  Ostatní


S česnekovou pomazánkou a hrozny

1 pomazánkové máslo
2 - 3 stroužky česneku
2 lžíce majolky
sůl
hrozny bílé nebo červené
bageta nebo rohlíky

Pomazánkové máslo smícháme s majolkou a prolisovaným česnek. Mírně osolíme. Bagetu nakrájíme na plátky a potřeme pomazánkou. Zdobíme rozpůlenými hrozny.

S kaparovou pomazánkou

1 pomazánkové máslo
1 lžíce majolky
pepř
1 sklenička kaparů
bageta nebo rohlíky
1 pikantní klobása maďarského typu

Ze skleničky kaparů odebereme 1 lžíci a jemně nasekáme. Pomazánkové máslo smícháme s majolkou a nasekanými kapary. Opepříme, pokud je potřeba , mírně osolíme. Bagetu nakrájíme na plátky a pomažeme pomazánkou. Zdobíme klobásou nakrájenou na plátky a zbylými kapary.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama