Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Fazolky po italsku

21. března 2013 v 17:42 | Jana H. |  Zeleninové pokrmy


350 g fazolových lusků
3 stroužky česneku
1 lžíce rajského protlaku
olej
sůl

Na olej dáme na plátky nakrájený česnek a necháme chvilku restovat. Musíme dát pozor, aby se nespálil a nebyl hořký. Pak přidáme lžíci rajského protlaku, zamícháme, podlijeme trošku vodou. Přidáme fazolky a dusíme. Pokud je potřeba mírně podlijeme vodou. Šťáva by neměla být hustá, měla by být přírodní.
Podáváme k různě upravenému masu.
Zdroj: www.ekucharka.net, kategorie hlavní jídla.Recept vložila Sonia pod názvem Hovězí na houbách,pečené brambory a dušené zelené fazolky. Mírně upraveno.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Sonia Sonia | 24. března 2013 v 21:46 | Reagovat

Hmmmm, máš to opravdu pěkné! ;-)

2 Jana H. Jana H. | 25. března 2013 v 12:58 | Reagovat

Soni, snažila jsem se. :-D

3 Jirka Jirka | E-mail | Web | 26. března 2013 v 14:23 | Reagovat

Zajímá mne výměna odkazů s mým blogem http://brambory-recepty.blogspot.cz/ Pokud vás to zajímá můj email je Brambory@atlas.cz

4 Michal Michal | Web | 27. března 2013 v 20:28 | Reagovat

Hezké asi i velmi chutné, asi bych jen přidal trošičku provensálského koření :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama