Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Drůbeží srdíčka s paprikou

28. února 2013 v 6:10 | Jana H. |  Vnitřnosti


300 g drůbežích srdíček
1 střední cibule
1 slovenská paprika
3 žampiony
olej
sůl
1 lžička mleté papriky
1 lžíce zakysané smetany
½ lžička chilli
plátek chleba
1 kolečko citronu
1 lžička citronové šťávy

Srdíčka očistíme a okrájíme tuk. Na olej dáme na osminky nakrájenou cibuli, přidáme na půlky nakrájená srdíčka, mletou papriku, chilli, kolečko citronu, citronovou šťávu a dusíme ve vlastní šťávě. Když se šťáva vyvaří, podléváme vodou, musíme hlídat. Před dokončením přidáme na nudličky nakrájenou papriku a na plátky nakrájené žampiony. Necháme vyvařit na tuk, přidáme rozdrobený chléb , pokud je potřeba podlijeme ještě vodou a za stálého míchání necháme dodusit. Zamícháme zakysanou smetanu, osolíme a odstavíme.
Podáváme s houskovým knedlíkem nebo chlebem.
Porce: 2
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama