Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Pikantní sýrové prsty

11. května 2012 v 16:49 | Jana H. |  Ostatní

250 g eidamu
1 lžička pikantního koření
olej

Na obalení:
hladká mouka
2 vejce
strouhanka na obalení

Sýr nakrájíme na hranolky asi 2 cm široké a
1 cm silné. Do vajíčka rozšleháme zvolené koření. Hranolky obalíme v mouce, pak ve vajíčku a strouhance a opět ve vajíčku a strouhance. Jsou lepší 2x obalované. Smažíme ve vyšší vrstvě oleje.
Podáváme s bramborami a tatarskou omáčkou.
Poznámka: měla jsem ostrou grilovací směs, musí se dát pozor na sůl v koření, sýr je slaný sám o sobě.
Porce. 2 - 3
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama