Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Velikonoční hlavička

3. dubna 2012 v 16:20 | Jana H. |  Ostatní


6 housek
500 g uzeného masa
150 g špeku
6 vajec
sůl
pepř
špetka muškátového květu
1 lžíce petrželky
1 lžíce libečku
1 lžíce celerové natě

Housky, uzené maso a špek nakrájíme na menší kostičky a dáme do mísy. Celá vajíčka vyšleháme do pěny a přidáme do směsi.

Osolíme, opepříme, přidáme špetku muškátového květu, petrželku, libeček , celerovou nať a rukama pořádně prohněteme, aby se všechny ingredience spojily. Zapékací misku vymažeme máslem, přendáme směs a dáme do předehřáté trouby zapéct. Pečeme dozlatova.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Věruše Věruše | 5. dubna 2012 v 18:55 | Reagovat

Teda Jani, vypadá krásně. Chci jí dělat zítra a pak ještě na pondělí. Musím ještě na kopřivy. tohle bych mohla každý den. Není to s tím špekem tučnější?  Měj se. V. :-P  :-)

2 Iva Iva | E-mail | Web | 6. dubna 2012 v 12:16 | Reagovat

Jani, vypadá hodně jedle. Nádivka je klasika, která nikdy nezklame.
Přišla jsem Ti popřát hezké a pohodové velikonoční svátky. ;-)  :-D

3 verka123 verka123 | 6. dubna 2012 v 16:22 | Reagovat

Jani, ta u nás nesměla nikdy chybět, to až teď jí dělám jen někdy, nejsou strávníci. Přeju ti hezky prožité velikonoce a hodně radosti do jara. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama