Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Krkovička v marinádě

17. března 2012 v 16:35 | Jana H. |  Vepřové maso

4 plátky krkovičky
4 stroužky česneku
2 cibule
sůl

Na marinádu:
2 lžíce oleje
2 lžíce sojové omáčky
5 lžic ostrého kečupu
1 lžička cukru
1 lžička sladké papriky
pepř

Do misky si dáme všechny ingredience na marinádu, olej, sojovou omáčku, kečup, cukr, papriku, pepř, promícháme. Krkovičku zlehka naklepeme a vložíme do marinády nejlépe přes noc.
Druhý přendáme naloženou krkovičku i s marinádou na pánev, přidáme na osminky nakrájené cibule a na plátky nakrájený česnek,osolíme , podlijeme trošku vodou a dusíme doměkka.
Podáváme s různě upravenými bramborami.
Porce: 4
Zdroj: www.ekucharka.net , upraveno. V původním receptu se krkovička peče, já jsem ji dusila.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Dorka Dorka | 25. října 2014 v 14:57 | Reagovat

Ahojky, Janka, vypadá to výborne. Zajtra idem na to. Pečené som už tiež robila podľa Ivanky a teraz vyskúšam tvoju verziu.Mimochodom tie novopridané chlebíčky máš veľmi gustiózne, tak sa najbližšie budem inšpirovať. Dík a páčko. :-D Dorka

2 Jana H. Jana H. | 25. října 2014 v 17:51 | Reagovat

Ahojky Dorka. Určitě o bude chutnat. :-D Jinak díky za pochvalu. Měj se. :-P  :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama