Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Krkovička v marinádě

17. března 2012 v 16:35 | Jana H. |  Vepřové maso

4 plátky krkovičky
4 stroužky česneku
2 cibule
sůl

Na marinádu:
2 lžíce oleje
2 lžíce sojové omáčky
5 lžic ostrého kečupu
1 lžička cukru
1 lžička sladké papriky
pepř

Do misky si dáme všechny ingredience na marinádu, olej, sojovou omáčku, kečup, cukr, papriku, pepř, promícháme. Krkovičku zlehka naklepeme a vložíme do marinády nejlépe přes noc.
Druhý přendáme naloženou krkovičku i s marinádou na pánev, přidáme na osminky nakrájené cibule a na plátky nakrájený česnek,osolíme , podlijeme trošku vodou a dusíme doměkka.
Podáváme s různě upravenými bramborami.
Porce: 4
Zdroj: www.ekucharka.net , upraveno. V původním receptu se krkovička peče, já jsem ji dusila.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Dorka Dorka | 25. října 2014 v 14:57 | Reagovat

Ahojky, Janka, vypadá to výborne. Zajtra idem na to. Pečené som už tiež robila podľa Ivanky a teraz vyskúšam tvoju verziu.Mimochodom tie novopridané chlebíčky máš veľmi gustiózne, tak sa najbližšie budem inšpirovať. Dík a páčko. :-D Dorka

2 Jana H. Jana H. | 25. října 2014 v 17:51 | Reagovat

Ahojky Dorka. Určitě o bude chutnat. :-D Jinak díky za pochvalu. Měj se. :-P  :-D

Nový komentář

Vezměte na vědomí, že diskuse je moderována. Než se nový komentář začne zobrazovat, musí jej nejdříve schválit autor blogu.

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama