Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Colcannon - irská brmborová kaše

24. února 2012 v 16:28 | Jana H. |  Ostatní


1000 g brambor
½ střední kapusty
sůl
olej
asi 250 ml smetany
125 g másla
3 lžíce jarní cibulky

Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě doměkka. Kapustu nakrájíme na nudličky a spaříme vroucí vodou. Přendáme na pánev s olejem nebo máslem , podlijeme trošku vodou a dusíme doměkka. Na konci dušení by voda měla být vydušená. Uvaření brambory slijeme, přidáme horkou smetanu, máslo a rozšleháme. Přidáme kapustu, jarní cibulku a promícháme, popřípadě dosolíme. Podáváme jako přílohu k masu.
Zdroj: www.toprecepty.cz - upraveno
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Kačíík Kačíík | Web | 24. února 2012 v 16:38 | Reagovat

Ahoj, u mě je přiháška do VFS (velké fotografické soutěže) .. Do ničeho tě nenutím, ale byla bych ráda, kdyby ses přihlásil/a. :)
http://kaciikblog.blog.cz/1202/sonf-prihlaska#komentare :)))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama