Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Colcannon - irská brmborová kaše

24. února 2012 v 16:28 | Jana H. |  Ostatní


1000 g brambor
½ střední kapusty
sůl
olej
asi 250 ml smetany
125 g másla
3 lžíce jarní cibulky

Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě doměkka. Kapustu nakrájíme na nudličky a spaříme vroucí vodou. Přendáme na pánev s olejem nebo máslem , podlijeme trošku vodou a dusíme doměkka. Na konci dušení by voda měla být vydušená. Uvaření brambory slijeme, přidáme horkou smetanu, máslo a rozšleháme. Přidáme kapustu, jarní cibulku a promícháme, popřípadě dosolíme. Podáváme jako přílohu k masu.
Zdroj: www.toprecepty.cz - upraveno
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Kačíík Kačíík | Web | 24. února 2012 v 16:38 | Reagovat

Ahoj, u mě je přiháška do VFS (velké fotografické soutěže) .. Do ničeho tě nenutím, ale byla bych ráda, kdyby ses přihlásil/a. :)
http://kaciikblog.blog.cz/1202/sonf-prihlaska#komentare :)))

Nový komentář

Vezměte na vědomí, že diskuse je moderována. Než se nový komentář začne zobrazovat, musí jej nejdříve schválit autor blogu.

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama