Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Plecko se zeleninou z trouby

20. ledna 2012 v 11:05 | Jana H. |  Vepřové maso

500 g vepřového plecka
2 nožičky libového párku nebo klobásy
1 paprika zelená
2 hrsti fazolových lusků
sůl
koření na rožnění
olej
kousek másla

Do zapékací misky nebo kastrůlku nalijeme trošku oleje, přidáme na krájenou cibuli a na větší kostičky nakrájené plecko.Opatrně osolíme, okořeníme kořením, podlijeme trošku vodou, přikryjeme alobalem nebo pokličkou a dáme do trouby péct. Před dokončením přidáme na nudličky nakrájené papriky, fazolové lusky, na kolečka nakrájenou klobásu a krátce dopečeme.
Na závěr dáme do směsi kousek másla na zjemnění. Během pečení trošku podléváme buď vývarem nebo vodou, abychom měli trošku šťávy .
Podáváme s rýží.
Porce: 3
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Vezměte na vědomí, že diskuse je moderována. Než se nový komentář začne zobrazovat, musí jej nejdříve schválit autor blogu.

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama