Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Plecko se zeleninou z trouby

20. ledna 2012 v 11:05 | Jana H. |  Vepřové maso

500 g vepřového plecka
2 nožičky libového párku nebo klobásy
1 paprika zelená
2 hrsti fazolových lusků
sůl
koření na rožnění
olej
kousek másla

Do zapékací misky nebo kastrůlku nalijeme trošku oleje, přidáme na krájenou cibuli a na větší kostičky nakrájené plecko.Opatrně osolíme, okořeníme kořením, podlijeme trošku vodou, přikryjeme alobalem nebo pokličkou a dáme do trouby péct. Před dokončením přidáme na nudličky nakrájené papriky, fazolové lusky, na kolečka nakrájenou klobásu a krátce dopečeme.
Na závěr dáme do směsi kousek másla na zjemnění. Během pečení trošku podléváme buď vývarem nebo vodou, abychom měli trošku šťávy .
Podáváme s rýží.
Porce: 3
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama