Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Drůbeží žaludky na zelenině

7. ledna 2012 v 11:48 | Jana H. |  Vnitřnosti

500 g drůbežích žaludků
1 větší cibule
1 červená a zelená paprika
pepř
sůl
grilovací nebo jiné pikantní koření
olej

Do papiňáku nalijeme trošku oleje, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a chvilku restujeme. Pak přidáme omyté a pokrájené žaludky, koření, pepř,sůl, zalijeme vodou tak, aby bylo všechno ponořené. Hrnec uzavřeme a vaříme asi 45minut. Po uplynutí doby,z hrnce vypustíme páru. Papriky nakrájíme na nudličky, dáme k žaludkům a chvilku povaříme.
Pokud je potřeba dochutíme podle svých chutí.
Podáváme s rýží.
Poznámka: kdo nemá papiňák buď uvaří žaludky v osolené vodě nebo dusí na pánvi za podlévání vodou, ale to trvá delší dobu.
Porce: 2 - 3
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Iva Iva | E-mail | Web | 7. ledna 2012 v 20:35 | Reagovat

:-) Jani, vypadá to zajímavě, ale já žaludky nééééé. Rodina dy si dala. :-D

2 zdena1028 zdena1028 | Web | 8. ledna 2012 v 0:35 | Reagovat

Na talíři to vypadá moc pěkně, ale vnitřnosti u nás nikdo nejí. :-(

3 Jana H. Jana H. | 8. ledna 2012 v 9:41 | Reagovat

Ivo, dělala jsem je porpvé a byla jsem mile překvapená. Byly měkoučké.
Zdeno, já kromě plíček a ledvinek mohu játra , srdíčka a teď i ty žaludky. Věřím, že jsou averze na vnitřnosti. :-P

4 vestec vestec | Web | 13. ledna 2012 v 4:10 | Reagovat

Dobry clanek, hezky blog, podivas se na muj webik?

Nový komentář

Vezměte na vědomí, že diskuse je moderována. Než se nový komentář začne zobrazovat, musí jej nejdříve schválit autor blogu.

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama