Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Drůbeží žaludky na zelenině

7. ledna 2012 v 11:48 | Jana H. |  Vnitřnosti

500 g drůbežích žaludků
1 větší cibule
1 červená a zelená paprika
pepř
sůl
grilovací nebo jiné pikantní koření
olej

Do papiňáku nalijeme trošku oleje, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a chvilku restujeme. Pak přidáme omyté a pokrájené žaludky, koření, pepř,sůl, zalijeme vodou tak, aby bylo všechno ponořené. Hrnec uzavřeme a vaříme asi 45minut. Po uplynutí doby,z hrnce vypustíme páru. Papriky nakrájíme na nudličky, dáme k žaludkům a chvilku povaříme.
Pokud je potřeba dochutíme podle svých chutí.
Podáváme s rýží.
Poznámka: kdo nemá papiňák buď uvaří žaludky v osolené vodě nebo dusí na pánvi za podlévání vodou, ale to trvá delší dobu.
Porce: 2 - 3
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Iva Iva | E-mail | Web | 7. ledna 2012 v 20:35 | Reagovat

:-) Jani, vypadá to zajímavě, ale já žaludky nééééé. Rodina dy si dala. :-D

2 zdena1028 zdena1028 | Web | 8. ledna 2012 v 0:35 | Reagovat

Na talíři to vypadá moc pěkně, ale vnitřnosti u nás nikdo nejí. :-(

3 Jana H. Jana H. | 8. ledna 2012 v 9:41 | Reagovat

Ivo, dělala jsem je porpvé a byla jsem mile překvapená. Byly měkoučké.
Zdeno, já kromě plíček a ledvinek mohu játra , srdíčka a teď i ty žaludky. Věřím, že jsou averze na vnitřnosti. :-P

4 vestec vestec | Web | 13. ledna 2012 v 4:10 | Reagovat

Dobry clanek, hezky blog, podivas se na muj webik?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama