Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Zapečené provensálské brambory

1. listopadu 2011 v 11:01 | Jana H. |  Levné pokrmy

600 g syrových brambor
2 střední mrkve
kousek pórku
250 ml šlehačky
sůl
pepř
1,5 lžičky provensálského koření

Brambory, pórek i mrkev oloupeme a nakrájíme na plátky. Dáme do zapékací mísy, osolíme, přidáme provensálské koření, pepř a promícháme. Zalijeme šlehačkou a dáme do trouby péct nejdříve na asi na 200 stupňů a pak troubu zeslabíme na 150 a dopečeme doměkka. Pekla jsem v horkovzdušné troubě.
Porce: 2 - 3¨
Zdroj: internet
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Alis Alis | Web | 1. listopadu 2011 v 13:39 | Reagovat

:-) To musela být dobrota!! Brambory na všechny způsoby, ty já můžu :-)  :-)

2 Jana H. Jana H. | 1. listopadu 2011 v 14:31 | Reagovat

Alis, já  přesně tak. Na všechny možné způsoby. :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama