Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Vepřová plec Zingaro

9. října 2011 v 10:20 | Jana H. |  Vepřové maso

400 g vepřového plecka
3 střední rajčata
2 střední zelené papriky
1 lžíce rajského protlaku
2 stroužky česneku
sůl
pepř
hladká mouka na zahuštění
olej

Plecko nakrájíme na kostky a dáme na olej spolu s na kostičky nakrájenou cibulí a na plátky nakrájeným česnekem. Přidáme rajský protlak, pepř, sůl a chvilku restujeme. Podlijeme trošku vodou a dusíme doměkka. Lehce zahustíme hladkou moukou a povaříme.
Rajčata i papriky nakrájíme na větší kousky , vložíme na rozpálený olej, osolíme a necháme opéct.. Opečené přidáme k masu, zlehka promícháme a podáváme.
Porce: 2
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 vestec vestec | Web | 13. ledna 2012 v 4:10 | Reagovat

Dobry clanek, hezky blog, podivas se na muj webik?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama