Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Znojemský guláš z divočáka

8. září 2011 v 8:05 | Jana H. |  Zvěřina

500 g masa z divočáka
400 g cibule
olej
2 větší sladkokyselé okurky
2 rajčata
sůl
pepř
kmín
1,5 lžičky plnotučné hořčice
1 lžička červené papriky
100 g šunky nebo anglické slaniny

Na olej dáme na kostičky nakrájené cibule a necháme osmažit dohněda. Pozor nepřipálit, pak by byla hořká. Na ni dáme na kostičky nakrájené maso, orestujeme, aby se zatáhlo. Přidáme papriku, pepř, kmín, sůl, hořčici, podlijeme trošku vodou a dusíme . Asi po hodince dušení, přidáme na malé kousky nakrájená rajčata, na nudličky nakrájené okurky a šunku a necháme dodusit doměkka.
Podáváme s knedlíky houskovými, bramborovými, rýží nebo těstovinami. To už podle vlastního výběru.
Já jsem nezahušťovala, jen jsem hlídala šťávu, aby byla hustá, podlévala jsem opatrně v meších dávkách a častěji.
Porce: 3
Zdroj: internet
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama