Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Uzený bůček s kapustou

1. srpna 2011 v 11:12 | Jana H. |  Vepřové maso
500 g uzeného bůčku
½ střední kapusty
pepř
sůl
olej
1 cibule

Kapustu nakrájíme na nudličky,přendáme do většího cedníku a spaříme vroucí vodou.
Bůček nakrájíme na malé kostičky nebo nameleme nahrubo .Na olej dáme na kostičky nakrájenou cibuli a chvilku restujeme. Přidáme bůček, okapanou kapustu, opepříme, osolíme, podlijeme trošku vodou a dusíme doměkka.
Podáváme s bramborami.
Porce: 3
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama