Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Staročeské jelení medailonky

16. srpna 2011 v 16:39 | Jana H. |  Zvěřina

300 g jeleního masa
1 lžička staročeského koření
sůl
150 ml červeného vína
100 ml oleje
1 cibule

Maso nakrájíme na menší kousky - medailonky a naklepeme. Posypeme kořením a dáme do misky . Zalijeme vínem a olejem a necháme až 48 marinovat. Na rozpálenou pánvičku přendáme marinované maso i s marinádou, osolíme a dusíme doměkka. Podle potřeby můžeme podlévat vínem nebo vodou.
Podáváme s rýží nebo různě upravenými bramborami.
Porce: 2
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 hudgens-twitter hudgens-twitter | Web | 16. srpna 2011 v 16:43 | Reagovat

Ahoj,máš super dessign,navštívila by si prosím môj blog?ďakujem

2 ^^Brooke BrokenSmile<3 ^^Brooke BrokenSmile<3 | Web | 16. srpna 2011 v 16:46 | Reagovat

hmmm,vypadá to chutně :-P

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama