Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Přílohový toastový nákyp

12. srpna 2011 v 15:34 | Jana H. |  Ostatní

8 krajíčků toastového chleba
3 větší vajíčka ( nebo 4 menší)
150 - 200 g anglické slaniny
1 střední cibule
sůl
pepř
olej
zelená petrželka nebo pažitka

Na pánev dáme trošku oleje, na kostičky nakrájenou cibuli a anglickou slaninu.Mírně osolíme a opepříme a restujeme doměkka.Po orestování necháme vychladnout. Mezi tím si nakrájíme na kostičky toastový chleba. Celá vajíčka vyšleháme do pěny a přidáme spolu s cibulí, slaninou a jemně nasekanou petrželkou do chleba. Zlehka promícháme a dáme do vymazané chlebíčkové formy nebo formy na srnčí hřbet. Přikryjeme alobalem a pečeme ve vodní lázni asi 40 minut na 170 stupňů dozlatova. Hlídáme podle trouby.
Porce: 2 - 3
Zdroj: TV Barrandov, pořad Co bude dnes k večeři.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama