Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Huspenina podle Kamily Magálové

25. srpna 2011 v 10:47 | Jana H. |  Vepřové maso

1 velké zadní vepřové koleno
2 větší vepřové nožičky
1 mrkev
kousek celeru
1 petržel
bobkový list
nové koření
celý pepř
1 cibule
sůl

Do hrnce vložíme koleno spolu s nožičkami, přidáme očištěnou zeleninu s kořením, osolíme , zalijeme vodou tak, aby bylo maso ponořené a vaříme doměkka. Maso musí být měkké, aby se oddělovalo od kosti. Do misky dáme obrané a na kousky nakrájené koleno, zalijeme vývarem, dosolíme, přidáme trošku octa. Libovolnou formu vypláchneme vodou a směs do ní přelijeme . Dáme do ledničky přes noc ztuhnout.
Kdo chce, může ozdobit vajíčkem uvařeným natvrdo, okurkou, mrkví z vývaru.

Zdroj: STV Tajemství mojej kuchyně . Mírně upraveno
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 babciny-recepty babciny-recepty | E-mail | Web | 25. srpna 2011 v 10:55 | Reagovat

:-)mňam :-P

2 Jana H. Jana H. | 25. srpna 2011 v 11:15 | Reagovat

Ivo, povedla se moc. Výborná. :-D

3 Alis Alis | Web | 26. srpna 2011 v 16:10 | Reagovat

Vypadá to moc krásně!!!

4 verka123 verka123 | 27. srpna 2011 v 16:25 | Reagovat

Jani, ta je moc pěkná. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama