Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Drůbeží játra na toastech

27. července 2011 v 18:08 | Jana H. |  Vnitřnosti
500 g drůbežích jater
1 střední cibule
pepř
sůl
50ml červeného vína
špetka tymiánu
olej

Játra odblaníme a nakrájíme. Na olej dáme na kostičky nakrájenou cibuli, játra, osolíme, opepříme, přidáme tymián a necháme chvilku restovat. Pak zalijeme vínem a dusíme doměkka. Podle potřeby podlijeme trošku vodou. Mezi tím, co se dusí játra, dáme na plech alobal, poklademe plátky toastového chleba, pokapeme olejem a dáme do trouby zapéct. Pekla jsem na 180 stupňů v horkovzdušné troubě asi 15 - 20 minut, ale hlídáme. Když jsou toasty opečené, vyndáme z touby, poklademe játry a zdobíme podle svých chutí.
Porce: asi 3
Inspirace na TV Barrandov z pořadu Co bude dnes k večeři.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 tisekara tisekara | Web | 27. července 2011 v 18:14 | Reagovat

Skvělý recept. :-P  :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama