Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Sekaná z jelena

6. června 2011 v 9:22 | Jana H. |  Zvěřina
750 g jeleního masa
250 g vepřového bůčku
100 g špeku
2 střední cibule
2 větší stroužky česneku
1 lžička koření Divočina
pepř
sůl
1 lžíce zelených bylinek
2 vajíčka
100 ml mléka
strouhanka na zahuštění

Jelení, špek, vepřové maso a cibuli umeleme. Přidáme prolisovaný česnek, koření, pepř, sůl, vajíčka, bylinky , přilijeme mléko a směs pořádně promícháme. Přidáme strouhanku a zapracujeme tak, aby bylo těsto hladké. Uděláme dvě šišky, dáme na rozpálený olej, podlijeme vodou a vložíme do trouby péct.
Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší .
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama