Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Miš maš z vepřového plecka

21. června 2011 v 16:35 | Jana H. |  Vepřové maso
350 g vepřového masa
1 cibule
100 g anglické slaniny
1 střední mrkev
1 větší brambora
1 zelená paprika
1 plechovka červených fazolí
olej
1 lžička papriky
½ lžičky chilli
olej
sůl

Na olej dáme na kostičky nakrájenou cibuli, anglickou slaninu a plecko.Přidáme červenou papriku, chilli koření a sůl. Nejdříve dusíme ve vlastní šťávě, po chvilce podlijeme vodou nebo vývarem. Asi ve ¾ době dušení přidáme na nudličky nakrájenou mrkev, na větší kostky nakrájenou bramboru a na nudličky nakrájenou papriku a dusíme doměkka. Na konec přidáme fazole i s nálevem, prohřejeme a podle potřeby dochutíme.
Podáváme s pečivem.
Porce: 2
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama