Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Kuře jako bažant

9. června 2011 v 20:07 | Jana H. |  Kuřecí maso
1 kuře nebo 4 stehýnka
200 g anglické slaniny
sůl
2 lžičky koření na divočinu
bobkový list
5 kuliček nového koření
7 kuliček jalovce
100 ml červeného vína
1 menší cibule
1 malé jablko
máslo

Omyté a osušené kuře osolíme a posypeme kořením. Do kastrolku dáme rozpustit máslo a kuře na něm opečeme. Pak přidáme na kostičky nakrájenou cibuli , anglickou slaninu, bobkový list, nové koření, jalovec, nakrájené jablko na osminky, podlijeme vínem a dáme do trouby péct. Během pečení podléváme buď vodou nebo vínem, což je lepší.
Podáváme s bramborovým knedlíkem a červeným zelím.
Porce: 4
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 vlasta vlasta | 12. června 2011 v 16:43 | Reagovat

dělala jsem dnes a opravdu je to velice chutné.

2 Jana H. Jana H. | 12. června 2011 v 16:49 | Reagovat

Jsem moc ráda, že chutnalo. :-P

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama