Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Pečené plecko s jablkem

12. května 2011 v 14:47 | Jana H. |  Vepřové maso
1000 g plátek plecka s kostí
1 jablko
1 lžička sádla
sůl
kmín

Pekáček vytřeme sádlem, přidáme osolené a okmínované plecko, na půlku rozkrojené jablko, podlijeme trošku vodou a dáme do trouby péct. Běhen pečení maso poléváme vypečenou šťávou nebo podle potřeby podlijeme vodou. Pečeme dozlatova až je maso měkké.
Podáváme se zelím a bramborovým nebo houskovým knedlíkem.
Porce: 3 - 4
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama