Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Uzený bůček na kedlubnách

14. dubna 2011 v 5:52 | Jana H. |  Vepřové maso
300 g uzeného bůčku
2 nožičky spišského párku
2 větší kedlubny
1 cibule
sůl
kmín
olej

Bůček nekrájíme asi na 1 cm plátky a párek na silnější kolečka. Na rozpálený olej dáme kousky bůčku opéct spolu s cibulí. Pak přidáme nakrájené párky, nahrubo nastrouhané kedlubny, osolíme , okmínujeme, přidáme asi 2 lžíce vody a dusíme doměkka. Trvá to necelých 10 minut.
Podáváme s brambory.
Porce: 3
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 verka123 verka123 | 14. dubna 2011 v 12:31 | Reagovat

To je stopro dobrůtka.

2 Jana H. Jana H. | 14. dubna 2011 v 14:37 | Reagovat

Věruško, taková dobrá rychlovka. :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama