Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Restovaná játra

18. dubna 2011 v 16:15 | Jana H. |  Vnitřnosti
400 g vepřových jater
pepř
sůl
olej

Játra omyjeme a nakrájíme asi na 1 cm na plátky. Okraje plátků nařízneme, aby se nám při restování nekroutila. Opepříme a dáme na rozpálený olej a restujeme asi 2 - 3 minuty z každé strany. Záleží , jak jsou plátky silné. Hotové jsou, když nám z nich nevytéká krvavá voda. Na konec je osolíme a podáváme s brambory a nějakým dipem.
Porce: 2 - 3
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 babciny-recepty babciny-recepty | E-mail | Web | 18. dubna 2011 v 19:11 | Reagovat

:-) Jani, je to dobrůtka. :-D

2 Jana H. Jana H. | 18. dubna 2011 v 20:01 | Reagovat

Ivo, to tedy je. Játra mám ráda. :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama