Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Restovaná játra

18. dubna 2011 v 16:15 | Jana H. |  Vnitřnosti
400 g vepřových jater
pepř
sůl
olej

Játra omyjeme a nakrájíme asi na 1 cm na plátky. Okraje plátků nařízneme, aby se nám při restování nekroutila. Opepříme a dáme na rozpálený olej a restujeme asi 2 - 3 minuty z každé strany. Záleží , jak jsou plátky silné. Hotové jsou, když nám z nich nevytéká krvavá voda. Na konec je osolíme a podáváme s brambory a nějakým dipem.
Porce: 2 - 3
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 babciny-recepty babciny-recepty | E-mail | Web | 18. dubna 2011 v 19:11 | Reagovat

:-) Jani, je to dobrůtka. :-D

2 Jana H. Jana H. | 18. dubna 2011 v 20:01 | Reagovat

Ivo, to tedy je. Játra mám ráda. :-D

Nový komentář

Vezměte na vědomí, že diskuse je moderována. Než se nový komentář začne zobrazovat, musí jej nejdříve schválit autor blogu.

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama