Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Pečený divočák

4. dubna 2011 v 17:30 | Jana H. |  Zvěřina
1000 g hřbetu z divočáka
2 mrkve
1 petržel
kousek celeru
lžička koření na divočinu
cibule
100 g másla
sůl
100 ml smetany ke šlehání

Omyté maso osušíme, osolíme a dáme do kastrolku na rozpuštěné máslo spolu s pokrájenou zeleninou a cibulí. Přidáme koření na divočinu, podlijeme trošku vodou a pečeme v troubě doměkka.
Podle potřeby podléváme trošku vodou. Když je maso měkké, vyjmeme ho a přendáme na talíř. Zeleninu rozmixujeme, přilijeme smetanu a necháme chvilku povařit, aby omáčka zhoustla. Maso vykostíme a podáváme .
Poznámka: kdo by chtěl podávat s knedlíky, musí si udělat omáčky víc.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 verka123 verka123 | 5. dubna 2011 v 13:53 | Reagovat

To je masíčko, mńam,mňam.

2 Jana H. Jana H. | 5. dubna 2011 v 15:36 | Reagovat

Věruško, fakt moc dobré. :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama