Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Kančí ragú

28. dubna 2011 v 6:19 | Jana H. |  Zvěřina
300 g kančího masa
1 lžička rajského protlaku
100 ml červeného vína
1 menší mrkev
1 menší petržel
kousek celeru
2 lžíce ster.hrášku
1 cibule
pepř
koření na divočinu
trošku citrónové kůry
2 plátky citrónu
sůl
olej

Na olej dáme orestovat na kostičky nakrájené maso, aby se pěkně zatáhlo. Přidáme rajský protlak, nadrobno nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájenou zeleninu,plátky citrónu a citrónovou kůru, posypeme kořením na divočinu, opepříme, osolíme , zalijeme červeným vínem. Přivedeme k varu a dusíme doměkka. Pokud je potřeba, podléváme trošku vodou, popřípadě ještě vínem. Když je maso měkké,přidáme hrášek, necháme prohřát a podáváme. Popřípadě dochutíme podle potřeby, jak kdo má rád .
Podáváme s rýží nebo bramborovými knedlíky nebo jen s bramborami.
Porce: 2 - 3
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 babciny-recepty babciny-recepty | E-mail | Web | 28. dubna 2011 v 9:29 | Reagovat

:-D Jani, Ty mi děláš pořád chutě s divočinou. Škoda, že nabydlíš blíž. :-P  :-P  :-P

2 Jana H. Jana H. | 28. dubna 2011 v 10:02 | Reagovat

To noc nemění na tom, že stavit se můžeš. :-D

3 Barnabášek Barnabášek | 28. dubna 2011 v 12:16 | Reagovat

. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama