Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Houbovo - masové řízečky

28. dubna 2011 v 6:12 | Jana H. |  Houby
300 g mletého masa
500 g čerstvých nebo mražených hub
1 větší cibule
sůl
pepř
špetky drceného kmínu
1 vejce
strouhanka na zahuštění
olej
Na trojobal:
Vejce, hladká mouky a strouhanka

Nejdříve si na oleji podusíme houby s cibulkou, nakrájenou na kostičky, kmínem a necháme vychladnout. Do mletého masa přidáme vajíčko, sůl, pepř , vychladlé houby, promícháme a zahustíme strouhankou. Těsto musí držet pohromadě, nesmí se rozpadávat. V ruce tvoříme placičky, které obalujeme v hladké mouce, vajíčku, ve strouhance a smažíme na oleji dozlatova.
Porce: 4
Zdroj: internet
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama