Vítám Vás na mém blogu kastrůlek. Budu se snažit pro Vás vařit dobrá jídla tak, abyste se sem rádi vraceli.



Jelení řízek

18. března 2011 v 7:55 | Jana H. |  Zvěřina
4 plátky jeleního masa
sůl
koření na divočinu
olej
hladká mouka, vajíčko, strouhanka na obalení

Plátky masa naklepeme, z obou stran osolíme a posypeme kořením na divočinu. Obalíme v hladké mouce, vajíčku a ve strouhance a na oleji smažíme dozlatova.
Podáváme s brambory.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 verka123 verka123 | 18. března 2011 v 8:02 | Reagovat

Teda jo, jelena hmm. To byla určitě dobrota. :-P

2 Jana H. Jana H. | 18. března 2011 v 8:39 | Reagovat

Věruško, fakt dobrota. Teď to chce jen už toho hajnýho. :-D  :-D  :-D

3 babciny-recepty babciny-recepty | 18. března 2011 v 9:40 | Reagovat

:-( Nemám hajného, nemám jelena, musí být řízek z prasátka nebo kuřátka. O_O

4 Jana H. Jana H. | 18. března 2011 v 11:49 | Reagovat

Děvčata, chce to: červenou sukýnku,
bílou blůzičku, červený čepeček, do ruky košíček. :-D  :-D  :-D

5 verka123 verka123 | 18. března 2011 v 13:25 | Reagovat

Jo a sežere nás vlček."D

6 Jana H. Jana H. | 18. března 2011 v 14:10 | Reagovat

No jo, ale jen na chvilku, pak přijde ten hajnej. To vydržíš.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama